Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

1ο ΕΠΑΛ Νιγρίτας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μάιος, 2018 - 12:39 | Στην Κατηγορία:

1ο ΕΠΑΛ Νιγρίτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα διάδοσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που διοργάνωσε το 1ο ΕΠΑΛ Νιγρίτας την Πέμπτη 10 Μαΐου στο Δημαρχείο του Δήμου Βισαλτίας Σερρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αγνή Δουβίτσα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βισαλτίας κ. Ελευθερία Πάντσιου,                             ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νιγρίτας Πανοσιολογιότατος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης,                          ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Νιγρίτας κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, οι εκπρόσωποι του Φορέα Υποδοχής Moveu με έδρα τη Βαρκελώνη  κ. Νατάσα Χαλκιαδάκη και                  κ. Αθανάσιος Γιαμάς και πλήθος γονέων και μαθητών του ΕΠΑΛ Νιγρίτας. Επίσης, παρευρέθηκαν στην ημερίδα  ο Διευθυντής της Π.Β.Μ. ΟΑΕΔ Λακκιάς Θεσσαλονίκης                     κ. Βασίλειος Γρηγορίου, καθώς και η κ. Μαρία Στάθη, υπεύθυνη επικοινωνίας του προγράμματος Erasmus+ στο εν λόγω σχολείο, οι οποίοι παρουσίασαν το  πρόγραμμα κινητικότητας που υλοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία.

Η Δήμαρχος Βισαλτίας, αφού συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Νιγρίτας για την πρωτοβουλία τους και τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν, υπογράμμισε τη σημασία της υλοποίησης των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κατάρτισης και τη βοήθεια που προσφέρουν στους συμμετέχοντες μαθητές στη μετέπειτα επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Νιγρίτας τόνισε τη σημαντική ενίσχυση του ρόλου του Επαγγελματικών Λυκείου και αναφέρθηκε στο θεσμό της μαθητείας. Ακολούθως, ο κ. Γιαμάς μίλησε για τον ρόλο του φορέα υποδοχής στην επιτυχή υλοποίηση των σχεδίων κινητικότητας.

Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι του προγράμματος, κ.κ. Νικόλαος Μούτσιανος και Σοφία Κυριακίδου, καθώς και η συνάδελφος που συνόδεψε στο εκπαιδευτικό ταξίδι, κ. Μαριάνθη Τσιαούση, παρουσίασαν το πρόγραμμα κατάρτισης και δραστηριοτήτων και ανέλυσαν τους στόχους και τα αποτελέσματα της κινητικότητας.

Τέλος, συμμετέχοντες μαθητές και γονείς μίλησαν για την εμπειρία τους από πρόγραμμα Erasmus+.

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), όλους τους τοπικούς φορείς του Δήμου Βισαλτίας για τη στήριξή τους, τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Νιγρίτας κ. Κωνσταντίνο Κουτρόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητριών και μαθητών για την ενθάρρυνσή τους. Τέλος, ευχαριστούμε την κ. Χαλκιαδάκη και τον κ. Γιαμά, οι οποίοι με την επαγγελματική ευσυνειδησία, την οργανωτικότητα και την πολυετή εμπειρία τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του προγράμματος.

Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση των προσπαθειών μας αναφορικά με την υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο ΕΠΑΛ Νιγρίτας, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό μαθητών να βιώσουν μια τόσο ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης και του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΕΠΑΛ Νιγρίτας,

 

Νικόλαος Μούτσιανος

Σοφία Κυριακίδου

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί

Erasmus+ ΕΠΑΛ Νιγρίτας

σχ. έτους 2017-2018


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα