το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μάρτιος, 2017 - 06:18 | Στην Κατηγορία:

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

Διήμερο δράσης οργανώνει σε όλους τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Μάρτη το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

Την Τρίτη, Παγκόσμια Μέρα κατά του ρατσισμού, καλεί να ανοίξει η συζήτηση μέσα στα αμφιθέατρα, για την ανάγκη αλληλεγγύης στα θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, την απομόνωση του φασισμού και ρατσισμού, τις αιτίες του πολέμου, τον επικίνδυνο ρόλο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή. Σε αυτήν την κατεύθυνση, προγραμματίζονται συναυλίες και άλλα δρώμενα σε σχολές.

Στις 22 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές στις σχολές τους, ενώ αντίστοιχο κάλεσμα στη συγκέντρωση απευθύνει και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, με κεντρικό αίτημα να μην καταργηθούν οι επαναληπτικές εξετάσεις.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα