Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τέσσερις νέοι πεζόδρομοι από την Πέμπτη στο εμπορικό τρίγωνο


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιούνιος, 2017 - 18:12 | Στην Κατηγορία:

Αθήνα

Τέσσερις νέοι πεζόδρομοι έρχονται από την Πέμπτη στο Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας.

Με τους νέους αυτούς πεζόδρομους ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του σχεδίου. Η πεζοδρόμηση αφορά τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Νικίου, Πολυκλείτου και Βλαχάβα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από την Πέμπτη 22 Ιουνίου δεν θα μπορούν πλέον να στρίβουν αριστερά από την οδό Πραξιτέλους προς τις οδούς Χρυσοσπηλιωτίσσης, Βύσσης και Νικίου. Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση των οχημάτων από το Σύνταγμα και τη Σταδίου προς την οδό Αθηνάς, μπορεί να γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως, Καραγιώργη Σερβίας και Σοφοκλέους.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πεζόδρομοι γίνονται 4 δρόμοι στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Από την Πέμπτη αποκλειστικά για τους πεζούς

Πεζόδρομοι από το Σάββατο στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας

Να μετατραπεί το Εμπορικό Τρίγωνο της Αθήνας «σε ένα τρίγωνο - πρότυπο», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επιδιώκει ο δήμος με τις παρεμβάσεις του, οι οποίες ξεκινούν από το Σάββατο, με την απόδοση αποκλειστικά στους πεζούς, δυο δρόμων που μόνο στα «χαρτιά» ήταν χαρακτηρισμένοι ως πεζόδρομοι.

Πρόκειται για τις κάθετες στην οδό Αθηνάς, οδούς Βύσσης και Καΐρη.