το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Β ΕΛΜΕ Αθήνας: Συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια 12/1 και 15/1


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 10:16 | Στην Κατηγορία:

Β ΕΛΜΕ Αθήνας

Έχουν  κατατεθεί και ψηφίζονται στη Βουλή τη Δευτέρα 15/1, τα μέτρα της 3ης αξιολόγησης, που συμπεριλαμβάνουν τη συμφωνία του Υπουργείου για το 30ωρο παραμονής στα σχολεία, τις νέες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων αλλά και την επαναφορά της κατάπτυστης τροπολογίας για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών για χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία από 500 ευρώ, την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, τη μείωση των προνοιακών επιδομάτων κλπ.

Τα μέτρα αυτά δεν πρέπει να περάσουν

  • Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν καλέσει σωματεία και ομοσπονδίες την Παρασκευή 12/1. Κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας 11πμ με 2μμ και καλούμε στα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας.

 

  • Καλούμε τη Δευτέρα 15/1 σε συμμετοχή, στις απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια με την  3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ 8πμ με 11πμ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ μέχρι το τέλος του πρωινού κύκλου.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ 3ης ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Β ΕΛΜΕ Αθήνας: Ψήφισμα Συμπαράστασης στους συναδέλφους Γιώργο Αμπαζή και Μάρκο Σκούφαλο

Το ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας συμπαραστέκεται στους συναδέλφους Μάρκο Σκούφαλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου,  Δημοτικό Σύμβουλο και αιρετό του ΠΥΣΠΕ Ν. Χίου και Γιώργο Αμπαζή, Πρόεδρο της ΕΓ της ΑΔΕΔΥ Χίου, αιρετό ΑΠΥΣΠΕ Β. Αιγαίου και μέλους του ΔΣ του συλλόγου Δάσκάλων και Νηπ/γων Χίου, που διώκονται από τον  πρώην ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Chiospress και εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ, ποινικοποιώντας έτσι την πολιτική ζωή και διασύροντάς τους ως κοινούς εγκληματίες.