Σύλλογος ΠΕ Κύμης

Μετά από μάχη μηνών, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 52 ετών, ο δάσκαλος Σταύρος Καλλώνης, μέλος των Παρεμβάσεων Κινήσεων Συσπειρώσεων , πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ .

Ο Σταύρος υπηρέτησε στο Σύλλογό  μας ως  νεοδιόριστος δάσκαλος στο Δ.Σ. Αγίου Λουκά . Εκλέχτηκε και συμμετείχε  ως  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογό  μας το σχολικό έτος 1995-96.

Χαμογελαστός και αισιόδοξος, έδωσε με πείσμα και αξιοπρέπεια τη μάχη για τη ζωή του, όπως είχε μάθει να δίνει ατομικές και συλλογικές μάχες καθημερινά. Πάντα στην  πρώτη γραμμή στην  απεργία, στη διαδήλωση ,στη συνέλευση, με προτάσεις και τοποθετήσεις στα συνέδρια της ΔΟΕ, πολυτάλαντο,  φωτεινό και ανήσυχο πνεύμα.

Στην οικογένεια του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη .

Για όσους από το Σύλλογό μας είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε, θα κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας το χαμόγελό του, την αγάπη του για τα παιδιά, την  αισιοδοξία και το πείσμα του για μια καλύτερη εκπαίδευση.

Καλό σου ταξίδι,  Σταύρο!

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4