Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος ΠΕ Ελασσόνας: Ψήφισμα ενάντια στις επιθέσεις στη Συρία


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 16:08 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος ΠΕ Ελασσόνας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ελασσόνας καταδικάζει τις πυραυλικές επιθέσεις  των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας ενάντια στο λαό της Συρίας. Οι δυνάμεις αυτές, προβάλλοντας κατασκευασμένα στοιχεία και προσχήματα, στην πραγματικότητα προχωρούν στην εφαρμογή του σχεδίου τους για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των ενεργειακών δρόμων και των σφαιρών επιρροής, χωρίς να λογαριάζουν το κόστος για τους λαούς της περιοχής.

Η εκδήλωση  ενός γενικευμένου πολέμου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους όλους λαούς είναι προ των πυλών. Η αύξηση των πολεμικών επιχειρήσεων θα δημιουργήσει νέα κύματα προσφύγων και ξεριζωμένων.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς που δοκιμάζονται από τον πόλεμο, για την ανάγκη υπεράσπισης της ειρήνης και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα που τους γεννούν.

ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα