Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος ΠΕ Αν. Αττικής: Δωρεάν ξενάγηση στο Εθνικό Ιστορικό μουσείο 26/3

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 10:09 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος ΠΕ Αν. Αττικής

ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ -  ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ -

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Το περιοδικό Θέματα Παιδείας  και ο σύλλογος  Εκπαιδευτικών Π.Ε  Αν. Αττικής ΄΄Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ΄΄ διοργανώνουν εκδηλώσεις για το μήνα Μάρτη  αφιερωμένες στη μεγάλη επανάσταση του 1821.

Όπως πάντα, η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου, 10 π.μ.  ξενάγηση στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, που στεγάζεται στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής (πλατεία Κολοκοτρώνη) με θέμα τη νεότερη ιστορία του λαού μας από την περίοδο της λατινοκρατίας και τουρκοκρατίας, την επανάσταση του 1821, τη δημιουργία του νεοελληνικού κράτους και τις πολιτικές εξελίξεις μέχρι την έξωση του Όθωνα.

Ξεναγός: η Νατάσα Αβραμίδου, εκπαιδευτικός, μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων. Ραντεβού: 10 το πρωί μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη(στην οδό Σταδίου).

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Δέσποινα Χούτα      6984206096

Μαρία Σφυρή            6974319565

(ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.