Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογοι Αριστοτέλης - Αθηνά - Α Αθηνών: Aκυρώθηκε η επιμόρφωση-παρωδία για την ειδική αγωγή στις 25 και 26/4

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απρίλιος, 2017 - 21:37 | Στην Κατηγορία:

Ακυρώθηκε η επιμόρφωση-παρωδία που είχε προγραμματίσει το ΙΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική αγωγή για την Αθήνα στις 25/4 και 26/4, όπως μας ενημέρωσε ο σχολικός σύμβουλος ειδικής αγωγής Γ. Τζίμας.

Είναι φανερό ότι η ακύρωση της προηγούμενης απόπειρας, η απόφαση των συλλόγων εκπ/κών ΠΕ, Αριστοτέλης, Αθηνά, Α’ Αθηνών να βάλουν συγκέντρωση ακύρωσης των σεμιναρίων για 25 και 26/4, καθώς και η μαζική αποχή των συναδέλφων/ουσών, οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε σταθερά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τα βασικά εργασιακά μας δικαιώματα.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να αρνηθούν να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε μορφή επιδιωχθεί και στο μέλλον να πάρει αυτή η επιμόρφωση (νέα δια ζώσης σεμινάρια, εξ’ αποστάσεως κ.λπ.) αναδεικνύοντας τη στόχευσή τους που είναι η ευέλικτη διαχείριση των εργαζομένων και οι μειώσεις στις προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής στο μέλλον!

Κάλυψη ΤΩΡΑ όλων των κενών σε ειδική και γενική αγωγή
με Μαζικούς Μόνιμους Διορισμούς
Πλήρη και σταθερά εργασιακά δικαιώματα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.