Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ψήφισμα της Πανελλήνιας Ένωσης Στελεχών Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Π.Ε.Σ.Ε.Ε.)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 10:17 | Στην Κατηγορία:

ΠΕΣΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ Π.Ε.Σ.Ε.Ε.

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Στελεχών Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Π.Ε.Σ.Ε.Ε.), με αφορμή την ανοικτή επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Συμβούλων και Ωρομίσθιων Καθηγητών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (ΠΑ.Σ.Σ.Δ.Ε.) συγκλήθηκε έκτακτα στις 15/2/2017 και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Ε.Ε, εκφράζει την υποστήριξή του προς τα αιτήματα του ΠΑ.Σ.Σ.Δ.Ε. που περιλαμβάνονται στη δημοσιευθείσα ανοιχτή επιστολή της και συμπαρίσταται στον αγώνα της. Ιδιαίτερα διαμαρτύρεται έντονα για την σημαντική υποβάθμιση της προϋπηρεσίας ως κριτηρίου πρόσληψης καθηγητών και συμβούλων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, που παρατηρήθηκε και στην πρόσφατη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα στελέχη της Ομάδας Έργου των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.). Η υποβάθμιση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διακηρυγμένη πρόθεση της κυβέρνησης για σεβασμό προς τους  συμβασιούχους  και τη μέχρι τώρα προσφορά τους στο Δημόσιο. Η Π.Ε.Σ.Ε.Ε. δηλώνει την ετοιμότητα της  να αγωνιστεί και κατά οποιασδήποτε αντίστοιχης ρύθμισης στην προσεχή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα περιφερειακά στελέχη των Κ.Δ.Β.Μ.

Το Δ.Σ. της Π.Ε.Σ.Ε.Ε

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.