Καταγγελία

Ως Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση –Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ στην Πελοπόννησο  καταγγέλλουμε τη ΔΑΚΕ ΠΕ που εντάσσει στο ψηφοδέλτιο της για το ΚΥΣΠΕ ως υποψήφιους αιρετούς του κλάδου τον εκπαιδευτικό που κατέθεσε αναφορά εις βάρος της αιρετής κ.Παπαδοπούλου Ελισάβετ και τον εκπαιδευτικό που σχημάτισε 38 σελίδες καταδικαστικό πόρισμα για τη συναδέλφισσα.

Η ΔΑΚΕ ΠΕ πρέπει να τοποθετηθεί και να πάρει ξεκάθαρη θέση:

Πως μπορεί από τη μία να υπερψηφίζει στο ΔΣ της ΔΟΕ αποφάσεις ενάντια σε διώξεις συναδέλφων και από την άλλη να υποδέχεται στα ψηφοδέλτιά της ανθρώπους που έχουν παίξει ενεργό ρόλο σε διώξεις σε βάρος συναδέλφων!!!

Τι μήνυμα θέλει να στείλει η ΔΑΚΕ ΠΕ στις εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια με την επιλογή διωκτών εκπαιδευτικών στα ψηφοδέλτια της ????

Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλη την Ελλάδα στα ψηφοδέλτια για το ΚΥΣΠΕ να γυρίσει την πλάτη του στη ΔΑΚΕ για τη στάση της .

Καλούμε την εκπαιδευτική κοινότητα στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας να γυρίσει την πλάτη της στα κάτωθι ψηφοδέλτια:«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνίας», ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ των οποίων υποψήφιοι στήριξαν την κατασκευασμένη πολιτική συνδικαλιστική δίωξη   εις βάρους της αιρετής Παπαδοπούλου Ελισάβετ και ήταν μέλη του μηχανισμού της διοίκησης  και τώρα  εμφανίζονται ξανά ως υποψήφιοι συνδικαλιστές.

Για μας που υπηρετούμε το μαχητικό, αγωνιστικό ,ανατρεπτικό, ανεξάρτητο, ταξικό συνδικαλισμό είναι ξεκάθαρο ότι οι διώκτες δεν μπορεί να είναι κομμάτι του κλάδου ούτε βέβαια υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ.

Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4