Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Να σταματήσουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στη Θεσσαλονίκη! Τετάρτη 7/3,  συγκέντρωση στις 1.00 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου

Μετά την νέα συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης (4-3) στην οποία κυριάρχησαν τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των μεγαλοσυμβολαιογράφων και έληξε η αποχή από τους πλειστηριασμούς, την Τετάρτη 7 Μάρτη ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Άλλη μια φορά έρχεται να διαψευστεί όλη η κυβερνητική προπαγάνδα περί ακινήτων μεγάλης αξίας που εκπλειστηριάζονται και "στρατηγικών κακοπληρωτών": Στη Θεσσαλονίκη γίνονται δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που και οι δυο αφορούν σε ακίνητα μικρής αξίας που βγαίνουν σε πλειστηριασμό για μικρά χρέη.

Συγκεκριμένα "βγαίνουν στο σφυρί" από την τράπεζα Πειραιώς ένα διαμέρισμα 94τ.μ. στην Καλαμαριά για οφειλή 56 χιλιάδων ευρώ και ένας ημιυπόγειος αποθηκευτικός χώρος 37τ.μ. στη Θέρμη για οφειλή 38 χιλιάδων ευρώ!!! Σ' αυτούς τους δυο πλειστηριασμούς βέβαια μπορούμε να προσθέσουμε και εκείνους που παρότι αφορούν ακίνητα στη Θεσσαλονίκη, βγαίνουν σε πλειστηριασμό από συμβολαιογράφους της Αθήνας και που επίσης πρόκειται για μικρής αξίας ακίνητα, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτήν του καταστήματος των 75τ.μ. του συνταξιούχου κ. Αριστείδη, στον Εύοσμο.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που οργανώνει Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΗ, στις 1. 00 μ.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου και καλεί τους εργαζόμενους τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4