Thumbnail
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Nα αποσυρθεί η Τροπολογία Έκτρωμα που μας καταδικάζει στην Αναπλήρωση για 18 ΧΡΟΝΙΑ (!!)
και Καταργεί (ΞΑΝΑ) το Βασικό μας Πτυχίο!!
Ο υπουργός Παιδείας συνεχίζει τον πόλεμο στους εργαζόμενους της Ειδικής Αγωγής!
Δίνουμε συνέχεια στις δυναμικές μας κινητοποιήσεις και δεν σταματάμε!

Αύριο Δευτέρα 9 Απριλίου, συγκεντρωνόμαστε στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Μήλου 33 και Κατσιμίδη) για να διαμαρτυρηθούμε για την τροπολογία που καταργεί τους βασικούς τίτλους σπουδών στην Ειδική Αγωγή!

ην τροπολογία που θέτει σε εργασιακή ανασφάλεια συμβασιούχους- αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρίες, οι οποίοι εργάζονται 15 χρόνια με συμβάσεις στο ελληνικό δημόσιο σχολείο! Την τροπολογία που μας καταδικάζει σε συμβάσεις για άλλα 2 χρόνια! Την τροπολογία που δεν εξασφαλίζει κανένα εργασιακό δικαίωμα στους αποφοίτους των πανεπιστημιακών τμημάτων Ειδικής Αγωγής (Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο) αλλά μετατρέπει το πτυχίο σε μόρια!
Καλούμε όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια), τους συναδέλφους ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή, τους συναδέφους δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές, τους γονείς των παιδιών με ειδικές ανάγκες, τους συνδικαλιστικούς φορείς, το αναπηρικό κίνημα, τους φοιτητές των τμημάτων, τους γονείς των φοιτητών και κάθε αλληλέγγυο που κατανοεί το δίκαιο αγώνα μας να συμπαρασταθούν συμμετέχοντας σε αυτή τη διαμαρτυρία!
•    Να αλλάξει τώρα το άρθρο 48 του νόμου 4415/2016.
•    Απαιτούμε να αποσυρθεί η τροπολογία που ψηφίστηκε στις 29/3 και ανοίγει ξανά τον δρόμο για την απαξίωση του βασικού πτυχίου των τμημάτων ειδικής αγωγής!
•    Καμία έκδοση υπουργικής απόφασης η οποία μετατρέπει τον βασικό τίτλο σπουδών σε μόρια, όχι στην λογική της μοριοδότησης.
•    Μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με μοναδικό κριτήριο το βασικό πτυχίο και την προϋπηρεσία.
•    Πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους αναπληρωτές.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pirosbest.jpg
Ναύπακτος: Αναβιώνει το μυστήριο με τους θανάτους των αδελφών – Πέντε διαθήκες και νέα στοιχεία φωτιάς
Δύο χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό, οι Αρχές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο δολοφονίας
Ναύπακτος: Αναβιώνει το μυστήριο με τους θανάτους των αδελφών – Πέντε διαθήκες και νέα στοιχεία φωτιάς
Παιδιά βιβλιοθήκη
Voucher έως 800€ το μήνα για παιδιά έως 6 ετών – Πότε ενεργοποιούνται και τι καλύπτουν
Οριστικά αποτελέσματα για 2.487 παιδιά – «Επένδυση ζωής για το μέλλον», τονίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου
Voucher έως 800€ το μήνα για παιδιά έως 6 ετών – Πότε ενεργοποιούνται και τι καλύπτουν
social media
Η Γαλλία βάζει όρια στα social media: Απαγορεύεται η χρήση για παιδιά κάτω των 15
Το νομοσχέδιο στοχεύει στην προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους του διαδικτύου και επεκτείνει τους περιορισμούς χρήσης κινητού στα σχολεία
Η Γαλλία βάζει όρια στα social media: Απαγορεύεται η χρήση για παιδιά κάτω των 15