Thumbnail
Ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Παραρτήματος Πατρών της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων.

Τη Τετάρτη το απόγευμα, 14 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 12ου Γυμνασίου Πατρών οι καθηγητές των Λυκείων της περιοχής μας παρακολούθησαν Επιμορφωτικό Σεμινάριο με εισηγητή το Σχολικό Σύμβουλο Θεολόγων, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλληνίας κ. Δημήτρη Δημακόπουλο, με θέμα: « Σχεδιασμός του μαθήματος των Θρησκευτικών του Λυκείου & ΕΠΑΛ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών».

Χαραχτηριστικό της συνάντησης ήταν η ενεργή συμμετοχή όλων των Θεολόγων και το υψηλό επίπεδο των τοποθετήσεων, αφού ο εισηγητής μέσα σε ένα κλίμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας συνδιαμόρφωσε με τους συμμετέχοντες την παρουσίαση. Ικανοποίησαν ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες, η απλότητα, η αμεσότητα και η επιστημονικότητα του εισηγητή καθώς και οι ενδιαφέρουσες απόψεις που κατατέθηκαν από τους διδάσκοντες για την αποδοτική και αποτελεσματική διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Για τους παραπάνω λόγους ευχαριστούμε το εισηγητή και το πλήθος των συμμετεχόντων συναδέλφων. Θα συνεχίσουμε με τις εκδηλώσεις μας να στηρίζουμε τη διδασκαλία του μαθήματος, προσβλέποντας στην ουσιαστική και με περιεχόμενο αναβάθμισή του 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 3/6 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα