Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη απεργίας - αποχής από την αξιολόγηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 21:13 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Τη στήριξη της Απεργίας-Αποχής από την αξιολόγηση αποφάσισε και ανακοινώνει η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ύστερα από την ομόφωνη απόφασή στις 8/9/2017 για συνέχιση της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση και μετά τη σημερινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών, σας καλεί να οργανώσετε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συσκέψεις συνδικαλιστικών στελεχών και Γενικές Συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων Συλλόγων με θέμα την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση και την περιφρούρησή της. Στις συσκέψεις αυτές  θα παρευρίσκονται, για ενημέρωση, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ταυτόχρονα, η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας ενημερώνει ότι πέρα από τη συνδικαλιστική αντιμετώπιση του θέματος της αξιολόγησης, έχει ζητήσει και νομική στήριξη, σχετικά με την τροπολογία της κ. Γεροβασίλη, την οποία θα σας κοινοποιήσουμε άμεσα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ

Η ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ"

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.