Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής καταδικάζει την επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές κατά του πολέμου στη Συρία


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 12:15 | Στην Κατηγορία:
Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής  καταδικάζει την  επίθεση των ΜΑΤ, με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, εναντίον το  σημερινού συλλαλητηρίου που διοργανώθηκε από μαθητές και φοιτητές ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.

Καταδικάζουμε την  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έδειξε για άλλη μια φορά το αυταρχικό της πρόσωπο, συνεχίζοντας επάξια τον άγριο κατήφορο της καταστολής, όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, χτυπώντας αυτή τη φορά το αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο μαθητών –φοιτητών, με αποτέλεσμα δύο προσαγωγές και δύο τραυματισμένους διαδηλωτές.

Θυμίζουμε ότι μόλις  πριν ένα  μήνα  η κυβέρνηση χτύπησε τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν αναπληρωτές καθηγητές, διεκδικώντας μόνιμους διορισμούς!

Καλούμε τις ενώσεις γονέων και τους συλλόγους γονέων να καταδικάσουν τόσο  τα  αυταρχικά  μέτρα καταστολής με  την μαζική συμμετοχή τους σε  συλλαλητήρια ενάντια  της  ιμπεριαλιστικής αυτής επέμβασης. Σε συντονισμό με σωματεία εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας, ΕΛΜΕ, μαθητές, πολιτιστικούς συλλόγους κλπ να αναλάβουν πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις σε σχολεία και γειτονιές και  να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ :

  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές Βάσεις και στρατηγεία.
  • Καμία εμπλοκή και συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις.
  • Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις αποστολές στο εξωτερικό.
  • Καμία αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

                                                                      Αθήνα, 16-04-2018 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα