Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στο γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου Εύβοιας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοέμβριος, 2017 - 12:41 | Στην Κατηγορία:

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στο Αναξαγόρειο γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου Εύβοιας

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που διοργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί του γυμνασίου Ν. Λαμψάκου, μέλη του συλλόγου διδασκόντων σε συνεργασία με τους μαθητές, περιλάμβανε ομιλίες, προβολή βίντεο, ταινιών, έκθεση φωτογραφιών, απαγγελίες των μαθητών, ηχητικά αποσπάσματα τραγουδιών κλπ.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η εκπαιδευτικός Μαρία Φραγκομανώλη, την εικαστική η εκπαιδευτικός Ναταλία Βάβουρα και την ηχητική υποστήριξη ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Ρόντε.

Το πρόγραμμα

Παρουσίαση από τους μαθητές. Ο πανηγυρικός της ημέρας. "Η πόρτα του Πολυτεχνείου". Χρονικό. Τραγούδι, "Στη συγκέντρωση της ΕΦΕΕ". "Ένα τανκ στο κρεβάτι μου", προβολή ταινίας. "Ο άνθρωπος της σφαλιάρας", προβολή ταινίας. "Ένας ζεστός Νοέμβρης". "1050 χιλιόκυκλοι". Τραγούδι, "Μη με ρωτάς". "Το άρμα Μ47". "Στο Διομήδη Κομνηνό". Τραγούδι, "Νοέμβρης 1973". "Επίγραμμα για το Πολυτεχνείο". "Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος". "Ένας νομοταγής πολίτης", προβολή ταινίας. Εθνικός Ύμνος.

☆ Περισσότερες πληροφορίες, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις

1. http://blogs.sch.gr/gymnlamp

2. http://periballonandschool.blogspot.gr

3. http://mathitikhefimerida.blogspot.gr

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΕΡΑ: Πολυτεχνείο 1973 - Πολυτεχνείο 2017- Ολοι στη συγκέντρωση και στην πορεία 17/11

44 χρόνια μετά την εξέγερση του πολυτεχνείου  για ψωμί- παιδεία-ελευθερία , 44 χρόνια μετά την εξέγερση ενάντια στην ξενοκίνητη και «εσωκίνητη» χούντα, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για αντιστροφή της ήττας, για τη νίκη, έξω από μνημόνια και επιτροπείες. Να  συνεχίσουμε τους αγώνες για τη δημοκρατία και για την υπεράσπιση της εργασίας, των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων  για:

Κοινή Δράση εκπαιδευτικών Καρδίτσας: Κάλεσμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοέμβρη 2017, 44 χρόνια μετά: «ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!»