Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η ΔΟΕ στηρίζει τους αιρετούς και μέλη του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας που διώκονται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 09:00 | Στην Κατηγορία:

Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος των αιρετών και των μελών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας

ΔΟΕ

Στις 17 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Εφετείο Λάρισας η έφεση των αιρετών και των μελών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης ( για παράβαση καθήκοντος) εξ αιτίας της βαθμολογίας που αφορούσε υποψήφιο Διευθυντή κατά τη διαδικασία των Επιλογών Διευθυντών Σχολικών Μονάδων του 2011 .

εωρούμε αδιανόητη την ποινικοποίηση της συμμετοχής στα υπηρεσιακά συμβούλια και την έκφραση γνώμης σε αυτά (κάτι που γίνεται με βάση τις σχετικές διατάξεις νόμου), ζητούμε την αθώωση και την άμεση ανάκληση οποιασδήποτε δίωξης των συναδέλφων αιρετών και των μελών του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή του στους αιρετούς και στα μέλη του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

Για την ημέρα της δίκης  κηρύσσεται τρίωρη στάση εργασίας (3 πρώτες ώρες των μαθημάτων) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη δίωξη των συναδέλφων, αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να παραστούν στην εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.