Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η ΑΣΓΜΕ καταδικάζει την εγκληματική επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον του φοιτητή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 7 Απρίλιος, 2017 - 10:59 | Στην Κατηγορία:

ΑΣΓΜΕ

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) καταδικάζει την εγκληματική επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον του φοιτητή.

Η φασιστική – ναζιστική οργάνωση έδειξε για ακόμη μια φορά το δολοφονικό της πρόσωπο με την επίθεση και το ξυλοδαρμό του νεαρού φοιτητή.

Αποδεικνύεται καθημερινά ότι οι εγκληματικές της πράξεις και ο δολοφονικός της  χαρακτήρας απορρέουν από τη φασιστική και ναζιστική ιδεολογία της. Είναι η πιο ακραία μορφή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που ζούμε και που καθημερινά προπαγανδίζουν τη μισαλλοδοξία και στάζουν  το δηλητήριο του ρατσισμού.

Είναι γνωστή η δράση τους και στα σχολεία όπου έχουν επιλεγεί να ενταχθούν τα προσφυγόπουλα και οι αντιδραστικές τους ενέργειες και προσπάθειες ώστε  να μην συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις, τους Συλλόγους Γονέων και όλους τους γονείς να καταδικάσουν τη δολοφονική επίθεση στο φοιτητή, να αποκαλύπτουν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και να απομονώσουν αντιδραστικές φωνές και πράξεις στα σχολεία που φοιτούν προσφυγόπουλα.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.