Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής 11/10


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτώβριος, 2017 - 10:32 | Στην Κατηγορία:
ΠΥΣΕΕΠ Αττικής
Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής στις 11/10/2017 από την Βαρβάρα Κανονίδου, Γ.Γ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και μέλος του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Αγαπητοί συνάδελφοι, 
Σήμερα Τετάρτη 11/10/2017 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής με βασικότερο θέμα την Β΄ φάση τοποθέτησης αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ. 
Συγκεκριμένα δόθηκαν 33 πιστώσεις για ΕΒΠ δηλαδή το 20% του συνόλου των πιστώσεων, εκ των οποίων θα τοποθετηθούν οι 30 (οι 3 κρατούνται για τυχόν κάλυψη έκτακτων αναγκών πχ. Άδειες τοκετού και λοχείας). 
Για το ΕΕΠ σε ΣΜΕΑΕ δόθηκαν μόνο 10 πιστώσεις και θα τοποθετηθούν οι 9 για τον ίδιο λόγο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δόθηκε το 10% του συνόλου των πιστώσεων όπως είχε υποσχεθεί το Υπουργείο, αλλά ελπίζουμε πως θα διατεθούν σύντομα και οι υπόλοιπες πιστώσεις (9).
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι περισσότερες Διευθύνσεις Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης δεν είχαν στείλει επικαιροποιημένα τα κενά των σχολείων ευθύνης τους σε ΕΕΠ και ΕΒΠ, όπως τους είχε ζητηθεί από την ΠΔΕ Αττικής. 
Όπως μας ενημέρωσαν απ’ την Περιφέρεια οι συνάδελφοι θα καλούνται από αύριο Πέμπτη 12/10/2017 για να δηλώσουν προτιμήσεις τοποθέτησης. 
Ένα ζήτημα που απασχόλησε ήταν γιατί υπάρχει τόση μεγάλη καθυστέρηση στην τοποθέτηση συναδέλφων της Α΄φάσης. Η απάντηση ήταν πως εάν ένας συνάδελφος δεν αποδεχθεί τη θέση του θα πρέπει άμεσα να καταθέσει δήλωση παραίτησης, να γίνει τροποποίηση της τοποθέτησης και να προσκληθεί ο επόμενος στον πίνακα. Σε περίπτωση που δε γίνει αυτή η διαδικασία θα πρέπει να περάσουν 5 ημέρες για να ολοκληρωθεί η νέα τοποθέτηση. Καλό θα είναι λοιπόν όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν την τοποθέτησή τους να ενεργούν άμεσα. 
Καλή τοποθέτηση σε όλους και καλή δύναμη!

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής
 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα