Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου: Για τον αγώνα των συναδέλφων αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 8 Μάρτιος, 2018 - 15:15 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Ρεθύμνου

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για μαζικούς και μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση. Ο αγώνας των αναπληρωτών είναι αγώνας όλων των εκπαιδευτικών. Η αδιοριστία μεγαλώνει τα κενά στην εκπαίδευση, δίνει άλλοθι για αύξηση του εργασιακού και διδακτικού ωραρίου και των μόνιμων εκπαιδευτικών και βήμα για αύξηση και του αριθμού των μαθητών ανά τάξη.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καταγγέλλει τη χρήση αστυνομικής βίας στη διαμαρτυρία των εκπαιδευτικών την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο Υπουργείο Παιδείας και επισημαίνει την απουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου ως ένδειξη περιφρόνησης στα αιτήματα του κλάδου.

Ως σωματείο καλούμε την Ομοσπονδία μας να εμπλακεί άμεσα και έμπρακτα στον αγώνα των αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών για τον τερματισμό του καθεστώτος αδιοριστίας. Ζητάμε από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να συνταχτεί με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και να κηρύξει στάση εργασίας για την Παρασκευή 16 Μαρτίου, ώστε με συμπληρωματική στάση από τις τοπικές ΕΛΜΕ να πάρει η συγκεκριμένη μέρα τον χαρακτήρα απεργίας. Ζητάμε επίσης να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να συγκληθεί Γ.Σ. προέδρων ΕΛΜΕ για το εν λόγω ζήτημα.

Ο αγώνας των αναπληρωτών είναι αγώνας όλων μας!

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.