Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας: Παράσταση διαμαρτυρίας 17/3

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μάρτιος, 2017 - 09:48 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας  με αφορμή την επίσκεψη στην Καλαμάτα του υφυπουργού παιδείας κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη και την συνάντησή του με τα πρωτοβάθμια σωματεία των εργαζομένων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση αποφάσισε:

• Να καλέσει τα μέλη της σε παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 17/03/2017 και ώρα 14:00’ στη Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ( Διοικητήριο) προκειμένου να διαδηλώσει την αντίθεσή του στην πολιτική των μνημονίων, που εφαρμόζει και η σημερινή κυβέρνηση, που οδηγεί τον λαό σε εξαθλίωση και υποβαθμίζει την παρεχομένη δημόσια παιδεία.
  • Για την διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων/συναδελφισσών, να προκηρύξει 2ωρη στάση εργασίας από 12:00’ έως 14:00’ την Παρασκευή 17/03/2017.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεωργιόπουλος Βασίλειος

Κουβάτσης Θεοδόσιος

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.