Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας 13/10

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 10:08 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων

Να Εγκριθούν Τώρα Όλα τα «Ολιγομελή» Τμήματα

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ανταποκρινόμενο στην Πρόσκληση της ΟΛΜΕ για παρατάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας όπως αποφάσισε και η τελευταία Γενική Συνέλευση Προέδρων καλεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.

Απαιτούμε:

·      Να εγκριθούν τώρα όλα τα εναπομείναντα ολιγομελή τμήματα στην Άνδρο και στην Τήνο !

·      20 μαθητές στα τμήματα – 15 στις Ομάδες Προσανατολισμού – 10 στα εργαστήρια.

·      Να καλυφθούν όλα τα κενά τώρα. Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί.

·      Όχι στο «νέο Λύκειο». Κανένας μαθητής έξω από το Δημόσιο Σχολείο.

·      Να λειτουργήσουν άμεσα τα τμήματα υποδοχής για αλλοδαπούς και παλιννοστούντες μαθητές με άμεση πρόσληψη του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Για τη συμμετοχή μας στην κινητοποίηση , το ΔΣ της ΕΛΜΕ επικυρώνει την απόφαση της ΟΛΜΕ για 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για την Παρασκευή 13/10/2017 από τις 12:00  για τον πρωινό κύκλο και από τις 14:00 για τον απογευματινό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.