Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας 13/10

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 10:08 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Κυκλάδων

Να Εγκριθούν Τώρα Όλα τα «Ολιγομελή» Τμήματα

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ανταποκρινόμενο στην Πρόσκληση της ΟΛΜΕ για παρατάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας όπως αποφάσισε και η τελευταία Γενική Συνέλευση Προέδρων καλεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:30 σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.

Απαιτούμε:

·      Να εγκριθούν τώρα όλα τα εναπομείναντα ολιγομελή τμήματα στην Άνδρο και στην Τήνο !

·      20 μαθητές στα τμήματα – 15 στις Ομάδες Προσανατολισμού – 10 στα εργαστήρια.

·      Να καλυφθούν όλα τα κενά τώρα. Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί.

·      Όχι στο «νέο Λύκειο». Κανένας μαθητής έξω από το Δημόσιο Σχολείο.

·      Να λειτουργήσουν άμεσα τα τμήματα υποδοχής για αλλοδαπούς και παλιννοστούντες μαθητές με άμεση πρόσληψη του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Για τη συμμετοχή μας στην κινητοποίηση , το ΔΣ της ΕΛΜΕ επικυρώνει την απόφαση της ΟΛΜΕ για 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για την Παρασκευή 13/10/2017 από τις 12:00  για τον πρωινό κύκλο και από τις 14:00 για τον απογευματινό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.