Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Κορινθίας: Σχετικά με την κάλυψη οδοιπορικών εξόδων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιούνιος, 2017 - 12:10 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Κορινθίας

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Κορινθίας θεωρεί ότι για τις μετακινήσεις των συναδέλφων τόσο στα εξεταστικά - βαθμολογικά κέντρα των Πανελληνίων Εξετάσεων, όσο και σε σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου, η φυσική παρουσία είναι αρκετή για την απόδειξη της μετακίνησης, επομένως και για την καταβολή των αντίστοιχων οδοιπορικών εξόδων.

Συνεπώς η απαίτηση για υποχρεωτική προσκόμιση των αποδείξεων των διοδίων, δεν είναι μόνο περιττή και περιοριστική, καθώς επιβάλει υποχρεωτική μετακίνηση μέσω εθνικών οδών, αλλά ανεβάζει και σε επίπεδο αδυναμίας κάλυψης το κόστος μετακίνησης.

Απαιτούμε να καλυφθούν τα οδοιπορικά έξοδα όλων των συναδέλφων οι οποίοι μετακινήθηκαν για τους παραπάνω λόγους κατά το τρέχον σχολικό έτος χωρίς να ζητούνται αποδείξεις διοδίων.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.