Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Κορινθίας: Πάμε εκδρομή στη Βοιωτία 29/3

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Μάρτιος, 2018 - 10:22 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Κορινθίας

Η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στη Βοιωτία, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, μισθώνοντας για τα μέλη της λεωφορείο.

Η διαδικασία κράτησης των θέσεων θα γίνει ως εξής : κάθε σχολείο θα αποστείλει στο email της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ([email protected]) μέχρι την Τρίτη 24/4/2018, τα στοιχεία των συναδέλφων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με συνημμένο αρχείο xls με τις εξής 3 στήλες : Σχολείο, Ονοματεπώνυμο, Θέσεις για το λεωφορείο (καταρχάς 1 ή 2 θέσεις για κάθε συνάδελφο και, αν περισσέψουν θέσεις μπορεί και επιπλέον). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση την ακριβή ώρα παραλαβής των καταστάσεων στο email της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Η εκδρομή αφορά  ΜΟΝΟ τους συναδέλφους που είναι μέλη της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. (και τον έναν ή την μία συνοδό τους).

Το πρόγραμμα της εκδρομής.

09.00΄ Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Κορίνθου (Περιβολάκια)

12.00΄ Μονή Οσίου Λουκά

14.00΄ Αράχωβα (μεσημεριανό φαγητό)

17.30΄ Λιβαδειά  (καφέ στην περιοχή της Κρύας)

19.30΄ Αναχώρηση για Κόρινθο

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.