Α ΕΛΜΕ Κορινθίας

Η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στην Αρκαδία την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 μισθώνοντας για τα μέλη της δυο (2) λεωφορεία (100 θέσεις).

Η διαδικασία κράτησης των θέσεων θα γίνει ως εξής : κάθε σχολείο θα αποστείλει στο e – mail της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ([email protected]) μέχρι την Τετάρτη 26/4/17, τα στοιχεία των συναδέλφων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με συνημμένο αρχείο xls με τις εξής 3 στήλες : Σχολείο, Ονοματεπώνυμο, Θέσεις για το λεωφορείο (καταρχάς 1 ή 2 θέσεις για κάθε συνάδελφο και, αν περισσέψουν θέσεις μπορεί και επιπλέον). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση την ακριβή ώρα παραλαβής των καταστάσεων στο email της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Η εκδρομή αφορά  ΜΟΝΟ τους συναδέλφους που είναι μέλη της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. (και τον έναν ή την μία συνοδό τους). Μεμονωμένες δηλώσεις συναδέλφων (εκτός σχολείων) δεν θα ληφθούν υπόψη.

Το πρόγραμμα της εκδρομής.

Αναχώρηση από την Κεντρική πλατεία της Κορίνθου στις 09.00΄ με κατεύθυνση προς Αρκαδία. Πρώτη μας στάση το χωριό Βυτίνα (άφιξη περίπου στις 10.30΄, 104,33 χλμ.) για καφέ. Επόμενος σταθμός μας η Δημητσάνα (άφιξη περίπου στις 12.00΄, 20,41 χλμ.) όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Υδροκίνησης και θα περιηγηθούμε στο φαράγγι του Λούσιου ποταμού. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο χωριό Στεμνίτσα (άφιξη περίπου στις 14.30΄, 8,72 χλμ.) όπου και θα γευματίσουμε. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε προς Τρίπολη (άφιξη περίπου στις 18.00, 39,04 χλμ.) όπου θα σταματήσουμε για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Στις 19.45΄ αναχώρηση για Κόρινθο (άφιξη περίπου στις 21.00΄, 78,98 χλμ.).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ηλίας Λέκκας                                                                    Βασίλης Πατρώνας

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου