το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α ΕΛΜΕ Κορινθίας: Ημερήσια διάταξη - Συνεδρίαση 27/4

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 10:28 | Στην Κατηγορία:

Α ΕΛΜΕ Κορινθίας

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Δ.Σ.  ( 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 )

1. H Αιμοδοσία  της 25ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018.
  2. Ενημέρωση από τους Αιρετούς.
  3. Πάμε εκδρομή με την Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε.
  4. Σχετικά με τον Προαστιακό.
  5. Σχετικά με το νομοσχέδιο για τις υποστηρικτικές δομές.

6.   Σχετικά με την Έκθεση Εικαστικών Τεχνών.

7.   Αντιπολεμικό Κίνημα.

Το Δ.Σ. θα γίνει την Τρίτη 17 / 4 / 2018 και ώρα 20:30 στα Γραφεία της Α΄ ΕΛΜΕ (Άργους 17). Γίνεται τακτικά κάθε δεύτερη Τρίτη την ίδια ώρα και έκτακτα όταν παρουσιαστεί ανάγκη. Η Η.Δ. στέλνεται έγκαιρα σε όλα τα σχολεία.  Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοιχτές σε κάθε συνάδελφο για να τις παρακολουθήσει και να παρέμβει γραπτά ή προφορικά. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος θέλει να βάλει κάποιο θέμα εκτός Η.Δ., πρέπει να το έχει στείλει στον Πρόεδρο με email από πριν και/ή να είναι στο Δ.Σ. στις 20:30.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.