Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α' ΕΛΜΕ Κορινθίας: Για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 6 Σεπτέμβριος, 2018 - 22:45 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ.της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας εκφράζει τη δυσαρέσκεια  και τη διαμαρτυρία του για την υποβάθμιση της μοριοδότησης ορισμένων σχολικών μονάδων του ΠΥΣΔΕ Κορινθίας.

Παρά τις διετείς προσπάθειες και παρεμβάσεις μας, (συλλογή υπογραφών από θιγόμενες σχολικές μονάδες,πιέσεις στο ΚΥΣΔΕ και στο ΥΠ.Π.Ε.Θ.) που σε αρκετές περιπτώσεις απέδωσαν, δυστυχώς, υποβαθμίστηκαν αναίτια ορισμένες σχολικές μονάδες, όπως το Γυμνάσιο - Λυκειακές τάξεις Λεχαίου, το Μουσικό σχολείο και το Γυμνάσιο Σοφικού.

Επίσης, θεωρούμε σημαντικό πλήγμα για το Γυμνάσιο - Λυκειακές τάξεις  Γκούρας, τον αποχαρακτηρισμό του από δυσπρόσιτο, που θα οδηγήσει στη σίγουρη συρρίκνωση και υποβάθμισή του.

Καλούμε την Ο.Λ.Μ.Ε.  να επιμείνει στο ζήτημα αυτό και το ΥΠ.Π.Ε.Θ. να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του, υιοθετώντας τις προτάσεις του οργανωμένου κλάδου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα