Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

A' ΕΛΜΕ Δ. Αττικής: Όχι στις περικοπές υποδιευθυντών ΕΠΑΛ


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μάρτιος, 2018 - 21:43 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι) καταγγέλλει για μια ακόμα φορά το Υπουργείο Παιδείας για την πολιτική της συρρίκνωσης και των περικοπών στα ΕΠΑΛ. Με το νομοθέτημά του για τους "μη παρακολουθούντες" μειώνει υποδιευθυντές στη μέση της σχολικής χρονιάς, αφαιρεί τον δεύτερο εκπαιδευτικό από τα εργαστήρια κ.ά. και ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω μείωση τμημάτων, τομέων και ειδικοτήτων από την νέα σχολική χρονιά, την ώρα που με παραπλανητικές φιέστες του τύπου «το ΕΠΑΛ δημιουργεί», προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.

Καταδικάζουμε επίσης, με προβληματισμό και απορία, την πολιτική εφαρμογής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Γ΄ Αθήνας, του ΠΥΣΔΕ κι όλους όσοι έσπευσαν πρώτοι πανελλαδικά να "συμμορφωθούν" με την πολιτική της συρρίκνωσης, περικόπτοντας υποδιευθυντές από τα μισά ΕΠΑΛ της Γ΄ Αθήνας, αγνοώντας τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος και τις παιδαγωγικές-εκπαιδευτικές-λειτουργικές ανάγκες των σχολείων της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα