το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Κάλεσμα σε κινητοποιήσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 09:19 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Αργολίδας

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας καλεί, ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων που αφορούν την Παιδεία,  όλους τους συναδέλφους  να συμμετέχουν μαζικά:

Α.  Σε  κοινή παράσταση διαμαρτυρίας με τους συναδέλφους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο χώρο στέγασης των Διευθύνσεων (Αμυμώνης 7, Ναύπλιο) την Παρασκευή  12  Ιανουαρίου 2018 και ώρα 13:30.

Β. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΠΑΜΕ,  την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.