Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας: Όχι στη συρρίκνωση των Εσπερινών ΕΠΑΛ Πάτρας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 22:46 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με μεγάλη μαζικότητα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δ. Ελλάδας (Ακτή Δυμαίων), ενάντια στη πολιτική συρρίκνωσης των τριών Εσπερινών ΕΠΑΛ της πόλης μας. Θυμίζουμε από την προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι μετακινούνται και κλείνουν συνολικά «8 Τομείς και 9 Ειδικότητες. 25 συνάδελφοι αναγκάζονται να μετακινηθούν αυξάνοντας τον αριθμό των υπεράριθμων στη περιοχή μας και 27 τμήματα μαθητών μετακινούνται σε διαφορετικά σημεία της πόλης από αυτά που φοιτούσαν.

Ζητήσαμε έντονα από τον Περιφερειακό Διευθυντή να μεταφέρει άμεσα στο Υπουργείο την απαίτηση του κλάδου να αφήσει να λειτουργήσουν όλα τα Εσπερινά ΕΠΑΛ με τους τομείς και τις ειδικότητες που είχαν και γνωρίζει ο λαός της Πάτρας και να αποσύρει άμεσα τις επιχειρούμενες επεμβάσεις συρρίκνωσης και διάλυσης. 

Απαιτήσαμε να σεβαστούν το δικαίωμα των μαθητών να φοιτούν στα σχολεία της περιοχής τους, να σταματήσουν την τεράστια αναστάτωση που τους προκαλούν και τους οδηγούν σε δίκαιες κινητοποιήσεις λίγες μέρες πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι σας καλούμε: 

Τη Δευτέρα 21/5/2018 και ώρα 20:30 στα γραφεία του σωματείου να αποφασίσουμε την κλιμάκωση της δράσης μας

Να βάλουμε φραγμό στη συρρίκνωση του Δημόσιου Σχολείου

Κάτω τα χέρια από τα Εσπερινά ΕΠΑΛ της Πάτρας


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα