Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας: Κινητοποιήσεις τη Δευτέρα


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 19:08 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση

Αποφάσεις Γεν. Συνέλευσης – ανοικτού ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας έγινε διεξοδική συζήτηση με αφορμή την γ αξιολόγηση, άλλα νομοσχέδια και σχεδιασμούς του Υπ. Παιδείας. Η Γεν. Συνέλευση μεταράπηκε σε ανοικτό ΔΣ λόγω έλλειψης απαρτίας.

Το ΔΣ τελικά, λαμβάνοντας υπόψιν την συζήτηση, πήρε τις εξής αποφάσεις:

1) Το βάρος των δράσεων για τις επόμενες μέρες πέφτει στην απεργία της Δευτέρας 15/01/2018 με την μορφή στάσεων εργασίας από ΔΣ ΟΛΜΕ και ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, ημέρα ψήφισης των πρωτόγνωρων αντιεργασιακών, αντιαπεργιακών, αντιλαϊκών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων. Καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν.

2) Καλεί τα μέλη της και το Σύλλογο δασκάλων Πάτρας για διαμαρτυρία-αποκλεισμό της Περ. Δ/νσης Εκπ/σης Α/βάθμιας και Β/Βάθμιας εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας την Δευτέρα 15/01/2018 (ημέρα της απεργίας) στις 11.00 π.μ. (Ακτή Δυμαίων).

3) Καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση και συλλαλητήριο τη Δευτέρα 15/01/2018 το απόγευμα στις 6.30μμ έξω από το Εργ. Κέντρο με τι δικό μας πανό και πλαίσιο, όπου θα συμμετέχουν πολλά σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

4) Για τα ζητήματα της Συνόδου των Προέδρων (Σάββατο 20/01/2018) θα αποφασίσει σχετικά το επόμενο ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα