Εκπαιδευτική Παρέμβαση Α Συλλόγου Αθηνών ΠΕ

Με το βλέμμα στους αγώνες που έρχονται…

Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους συναδέλφους που στήριξαν στις εκλογές για αντιπροσώπους στην 86η ΓΣ της ΔΟΕ, το ρεύμα του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού συνδικαλισμού και ανέδειξαν για μια ακόμα φορά την Εκπαιδευτική Παρέμβαση πρώτη δύναμη στο Σύλλογό μας. Δώσαμε και δίνουμε αυτή τη μάχη με αγωνιστικότητα, αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος.

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, προτείναμε συγκεκριμένο πλαίσιο και μορφές αγώνα που υπερψηφίστηκαν από τους συναδέλφους. Η αποχή από την αξιολόγηση των διευθυντών είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που θα την παλέψουμε με επιμονή σε όλα τα σχολεία του Συλλόγου μας. Εντύπωση μας προκαλεί, ότι το ΠΑΜΕ, λαλίστατο κατά τα άλλα, δεν παρέλειψε να καταγγείλει τους πάντες και τα πάντα, αλλά πριν από την κάλπη, ούτε μισή λέξη δεν είπε για το επίδικο της περιόδου – δηλαδή την ανάγκη αποχής από την αξιολόγηση των διευθυντών. Για μας, η αξιολόγηση είναι πολύ κρίσιμη μάχη και δεν την θυσιάζουμε στο βωμό καμιάς εκλογικής σκοπιμότητας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, σαν ένας άνθρωπος να απέχουν από την αξιολόγηση διευθυντών σήμερα και από κάθε αξιολογική διαδικασία στο επόμενο διάστημα.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Εκλογές

24ης Μάη 2017

Ψήφοι

502

έδρες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

213

2

ΔΑΚΕ

160

2

Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΜΕ)

55

1

ΔΗΣΥ

Α/Λ

42

33

0

Εκτιμούμε ότι αυτή η στήριξη των συναδέλφων στην Εκπαιδευτική Παρέμβαση είναι μια μικρή παρακαταθήκη για το μέλλον, για ένα εκπαιδευτικό κίνημα μαχητικό, ανεξάρτητο, αμεσοδημοκρατικό, ένα κίνημα που θα δίνει αγώνες σύγκρουσης και ανατροπής και όχι εθιμοτυπικές συμβολικές κινητοποιήσεις για την τιμή των όπλων.

Και σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι: δεκάδες σχήματα κι εκατοντάδες συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα παλεύουμε για έναν άλλο προσανατολισμό που θα οδηγήσει το κίνημα σε μαζικούς κι αποτελεσματικούς αγώνες ενάντια σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ, αλλά και θα βάλει μπροστά το αίτημα για δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή, για ένα Άλλο Σχολείο, ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν, 14χρονο, το σχολείο των όλων, των ίσων και των διαφορετικών

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4