το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΔΟΕ: Προκήρυξη στάσης εργασίας για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Β΄ Ξένη Γλώσσα ΠΕ 25/5

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 10:13 | Στην Κατηγορία:

ΔΟΕ

Κινητοποίηση Επιστημονικών Φορέων

των εκπαιδευτικών Γαλλικής (ΠΕ05) και Γερμανικής (ΠΕ07) Φιλολογίας

Κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας

Πέμπτη 25/5/2017

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προκηρύσσει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας τις δυο τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις δυο πρώτες του απογευματινού κύκλου προκειμένου να διευκολυνθούν να συμμετέχουν οι συνάδελφοι μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι Επιστημονικοί Φορείς των εκπαιδευτικών Γαλλικής (ΠΕ05) και Γερμανικής (ΠΕ07) Φιλολογίας στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 25/5/2017 στις 13:00.

Οι συνάδελφοι  μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσες ώρες στάσης χρειάζονται ανάλογα με τις ώρες εργασίας τους.

Από τη Δ.Ο.Ε.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.