Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανασυγκρότηση μελών ΔΣ ΕΛΜΕ Χανίων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 08:51 | Στην Κατηγορία:

ΕΛΜΕ Χανίων

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 11/09/2017 υπέβαλε την παραίτησή της η συνάδελφος Κιντή Δώρα από γενικός γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ, στα πλαίσια της πάγιας θέσης για περιοδική εναλλαγή στις θέσεις των αιρετών εκπροσώπων  της «Πρωτοβουλίας- Παρέμβασης Εκπαιδευτικών»,  παράταξης την οποία εκπροσώπησε.

Τη θέση της αναλαμβάνει ο συνάδελφος Γιακουμάκης Μανώλης, μετά την παραίτηση της Σκυλουράκη Μιράντας, που ακολουθούσε σε ψήφους.

Μετά την παραίτηση της συναδέλφου τέθηκε αυτόματα θέμα ανασυγκρότησης του προεδρείου του ΔΣ για τις θέσεις του γενικού γραμματέα και του ταμία. Η πρόταση του προεδρείου για τη θέση του γενικού γραμματέα ήταν ο συνάδελφος Γιακουμάκης Μανώλης,  ενώ για τη θέση του ταμία επαναπροτάθηκε η συνάδελφος Ψαράκη Αγγελική, οι οποίοι εκλέχτηκαν με απόλυτη πλειοψηφία .

Ως εκ τούτου, η σύνθεση του νέου προεδρείου της ΕΛΜΕ Χανίων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Λιόντος Βασίλης

Γενικός γραμματέας: Γιακουμάκης Μανώλης

Ταμίας: Ψαράκη Αγγελική

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.