Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου: Όλοι σήμερα 5/12 στις 2μμ στη ΔΙΔΕ Ηρακλείου


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 5 Δεκέμβριος, 2017 - 05:39 | Στην Κατηγορία:

Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ΩΡΑ 2ΜΜ) ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Καταγγέλλουμε την αντιλαϊκή πολιτική της ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας και επιτείνοντας τη μνημονική καταιγίδα των προκατόχων της(Ν.Δ-Π.Α.Σ.Ο.Κ), στη βάση της υλοποίησης της εργαλειοθήκης του Ο.Ο.Σ.Α και των αντιδραστικών συνθηκών της ΕΕ, που επιτάσσουν τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ των ΔΑΠΑΝΩΝ για την παιδεία και τη σύνδεση του σχολείου με τους νόμους της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η δήθεν «αριστερή» συγκυβέρνηση -με μνημονικό νόμο -ΚΑΤΑΡΓΕΙ  τους ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ενώ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ..ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ και ..  ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ(πλήρους και μειωμένου ωραρίου), με αποτέλεσμα τα σχολεία να υπολειτουργούν και οι συνάδελφοί μας είτε να βρίσκονται στο εργασιακό περιθώριο, είτε να απασχολούνται ελαστικά από δύο έως πέντε(!) σχολεία.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΣΑ  ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (αδειών, ασθένειας, συνδικαλιστικής δράσης κλπ) σε αναπληρωτές και μόνιμους, αντιμετωπίζοντας τους συναδέλφους  αναπληρωτές ως β’ και γ’ ..διαλογής εργαζομένους.

                   ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1.    ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΙΜΩΝ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

2.    ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

3.    ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα