Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΔΕΔΥ: Για την απώλεια του συναδέλφου μας Σταύρου Καλλώνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αύγουστος, 2017 - 15:05 | Στην Κατηγορία:

ΑΔΕΔΥ

Με οδύνη ενημερώνουμε ότι «έφυγε» από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη 4 μηνών, ο δάσκαλος Σταύρος Καλλώνης. Ο ηλικίας 52 ετών συνάδελφος ήταν πάντα αγωνιστικός και ενεργός συνδικαλιστής μέχρι το τέλος. Ήταν μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., διετέλεσε πρώην μέλος του Γενικού Συμβουλίου και δραστήριος συνδικαλιστής στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Κερατσινίου – Περάματος, «Νίκος Πλουμπίδης» και μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ το 2016-17.

Χαμογελαστός και αισιόδοξος, ευαίσθητος μαχητής και πεισματάρης, σε όλες τις δυσκολίες, τόσο στους συλλογικούς κοινωνικούς αγώνες, όσο και στην προσωπική οικογενειακή ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στη σύζυγο και στα δύο του παιδιά. Η κηδεία του Σταύρου θα γίνει την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, στις 11:30 π.μ. στο νεκροταφείο Σχιστού.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.