Thumbnail
 του Χρήστου Τσιάτσιου

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ…

     Για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι φταίνε οι μεταταγμένοι γυμναστές που βρέθηκαν ξαφνικά σε τόπους συμφερόντων τους. Αυτοί προσπέρασαν ανθρώπους που περίμεναν εδώ και πολλά χρόνια να πάνε στα σπίτια τους. Ή μήπως φταίνε οι γυμναστές της Ολυμπιακής Παιδείας οι οποίοι δημιούργησαν μεγάλη αναστάτωση στο θέμα των διορισμών! Μαζί τους φταίνε και οι ΤΑΔίτες  που προηγήθηκαν και με την πρόσληψή τους σαν αναπληρωτές, μπήκαν σε διαδικασίες διορισμού!  Οι 30μηνίτες και οι 18μηνίτες, αυτοί κι αν φταίνε! Φταίνε και αυτοί που διορίζονταν μετά από συνέντευξη στα Πομακικά χωριά και είναι τώρα στους τόπους τους! Φταίνε και αυτοί που μπήκανε στα Πανεπιστήμια με Πανελλήνιες νίκες .

     Να θυμηθώ και όλους αυτούς που παίρνανε μόρια χωρίς να τα υπηρετούνε, είτε καθήμενοι σε κάποιο γραφείο είτε για τις ανάγκες τις υπηρεσίας! Κι αυτοί που υπέγραφαν ανάληψη σε κάποιο σχολείο με υψηλά μόρια και τελικά βρίσκονταν σε κάποιο σχολείο κοντά στο σπίτι τους, για τις ανάγκες πάλι της υπηρεσίας !  Έτσι προσπερνούσαν κι αυτοί με τη σειρά τους, τους εκπαιδευτικούς που ήταν λίγο προ των πυλών να μπουν στην περιοχή τους! Φταίνε και όλοι όσοι μπήκανε στην διαδικασία του ΑΣΕΠ και κατήργησαν την επετηρίδα προσπερνώντας άτομα που ήτανε σε διαδικασία πρόσληψης! Φταίνε κι αυτοί που βρισκότανε ενίοτε σε βαθμίδα, που συμπτωματικά παρουσίαζε πολύ καλύτερη κινητικότητα, έναντι της άλλης (πρωτοβάθμια - δευτεροβάθμια ). Φταίνε αυτοί που φεύγανε με αποσπάσεις και αφήνανε άλλους να χρησιμοποιούνται στη θέση τους. Ή μήπως φταίει το ότι οι διορισμοί σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν γινότανε με τις πραγματικές ανάγκες ενός τόπου και γινότανε με βάση την ψηφοθηρική πολιτική των αποσπάσεων κ.λπ.  Όλες βέβαια οι παραπάνω περιπτώσεις είναι νόμιμες. Όλες στηρίχτηκαν σε κάποιο νόμο. Τελικά ποιος φταίει ?  Ξέχασα ! Τώρα έχουμε τους μεταταγμένους ! Σταυρώστε αυτούς γιατί όλους τους άλλους τους χάσαμε στα βάθη της Ιστορίας!  Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω….

 

Τσιάτσιος Χρήστος ΠΕ11

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλίας Μίχος
Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία
Δεν ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας
Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία
γερασιμος σιασος
Γεράσιμος Σιάσος: Ετσι θα αντιστρέψουμε το brain drain στην Ελλάδα
Ομιλία του του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου, στο 2ο Star Forum, που διοργανώνει το STAR Κεντρικής Ελλάδας με κεντρικά θέματα συζήτησης...
Γεράσιμος Σιάσος: Ετσι θα αντιστρέψουμε το brain drain στην Ελλάδα