Thumbnail
Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποιεί στους πρωτοετείς φοιτητές ότι μπορούν αντί για πάσο να χρησιμοποιούν βεβαίωση επιτυχίας μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου για να τύχουν των εκπτώσεων στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο στην ανακοίνωσή του οι νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα Πανεπιστήμια, λόγω δυσχερειών στη λειτουργία των Ιδρυμάτων τους και συνεπώς δε διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα ή βεβαίωση εγγραφής, μπορούν από τις 30 Οκτωβρίου 2013 να χρησιμοποιούν Βεβαίωση Επιτυχίας, για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για την χορήγηση της Βεβαίωσης Επιτυχίας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται προσωπικά ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασής τους, με τον οκταψήφιο κωδικό υποψηφίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

 
Οι νεοεισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δύνανται να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013.Για την αναγνώριση του δικαιώματος καταβολής μειωμένου κομίστρου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν, κατά τη μετακίνησή τους με τα μέσα μεταφοράς εκτός από τη Βεβαίωση Επιτυχίας και την αστυνομική τους ταυτότητα.
 
Στην περίπτωση μετακίνησης από την έδρα της σχολής  στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με τα υπεραστικά ΚΤΕΛ οι νεοεισαχθέντες θα πρέπει να αποδεικνύουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους  με οποιοδήποτε στοιχείο.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα