Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ "ο Περικλής"

Οργάνωση των κινητοποιήσεων για την ακύρωση των σεμιναρίων

των  Διευθυντών για την Αξιολόγηση.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ. Σ. του συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Σάββατο 14 Ιουνίου  με θέμα την οργάνωση της ακύρωσης των σεμιναρίων για την Αξιολόγηση αποφάσισε τα παρακάτω:

Καλεί τους/τις Διευθυντές-ντριες των Δημοτικών Σχολείων να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που είναι προκηρυγμένη από τη ΔΟΕ για τη Δευτέρα 16/6 και την Πέμπτη 19/6,   ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα σεμινάρια.

Κηρύσσει επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας στο πλαίσιο της τρίωρης ανοιχτής στάσης εργασίας  της ΔΟΕ για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων τη Δευτέρα 16/6/14 και την Πέμπτη 19/6/14  8π.μ. – 11π.μ. και καλεί  τους εκπαιδευτικούς να ακυρώσουν  με την παρουσία τους μαζικά και δυναμικά τη διεξαγωγή των σεμιναρίων.

Ο Σύλλογος μας έχει αναλάβει την περιφρούρηση των 3 από τα 8 επιμορφωτικά κέντρα της Δ/νσης Β΄Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό έξω από κάθε Δημοτικό Σχολείο που είναι επιμορφωτικό κέντρο θα υπάρχει απεργιακή φρουρά οργανωμένη από το Σύλλογό μας και καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν ενεργά στις απεργιακές φρουρές.

Ραντεβού στα ακόλουθα σημεία:

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Βριλησσίων, Παλαιάς και Νέας Πεντέλης και Χαλανδρίου συγκεντρώνονται στο επιμορφωτικό κέντρο του 2ου Δημ. Σχολείου Χαλανδρίου ( Φιλ. Λίτσα και Καλησπέρη), ώρα 7.30 π.μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων της Αγίας Παρασκευής συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 3ου Δημ. Σχολείου Αγίας Παρασκευής ( Μπουμπουλίνας 4Α), ώρα 7.30 π.μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Χολαργού – Παπάγου, Παλαιού και Νέου Ψυχικού και Φιλοθέης συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 2ου – 3ου  Δημ. Σχολείου Χολαργού (17ης Νοέμβρη 119), ώρα 7.30 π.μ.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας Ηλέκτρα Μήτσουρα ( τηλ. Επικοινωνίας 6972816838)
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Ας μετατρέψουμε  τις  συγκεντρώσεις στα επιμορφωτικά κέντρα σε γιορτή της Εκπαίδευσης. Συμμετέχουμε μαζικά, ενεργά και δημιουργικά. Εφοδιαζόμαστε με σφυρίχτρες, ντέφια, τυμπανάκια και όλη μας την αγωνιστική διάθεση!

Με δεδομένο ότι  η εφαρμογή της Αξιολόγησης οδηγεί στη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου  απευθύνουμε το κάλεσμά μας στις Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων, σε τοπικούς φορείς, σε κάθε ενεργό πολίτη.
 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος           Η Γεν. Γραμματέας                              

Ηλέκτρα Μήτσουρα  Άννα Μάγια Σταυροπούλου

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα