Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Κερατσινίου Περάματος

 


Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις για την αξιολόγηση Συλλόγων και ΕΛΜΕ- Τα ραντεβού κατά περιοχή για τα σεμινάρια των Διευθυντών


Ακυρώνουμε τα σεμινάρια των Δ/ντών για την αξιολόγηση

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι

Τις τελευταίες εβδομάδες το υπουργείο, οι περιφέρειες και οι δ/νσεις παίζουν “κρυφτό” και προσπαθούν να αιφνιδιάσουν τους εκπαιδευτικούς για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων των δ/ντών

για την αξιολόγηση, για να αποφύγουν τις αντιδράσεις. Όσα τερτίπια και αν χρησιμοποίησαν δεν τους βοήθησαν καθώς σε όλη τη χώρα, όπου έχουν ήδη  επιχειρηθεί τα σεμινάρια, σχεδόν παντού, ακυρώθηκαν. Συγκλονιστική ήταν η συμμετοχή των δ/ντών στη 48ωρη απεργία, οι οποίοι σε πάρα πολλές περιοχές απήργησαν καθολικά! Δε δέχτηκαν το ρόλο του αξιολογητή – δήμιου που τους επιφυλάσσει το σχέδιο του Υπουργείου, για να αποφασίζουν για το πάγωμα της  εξέλιξης, την περικοπή μισθού ακόμα και την απόλυση των συναδέλφων. Να μη γίνουν αυτοί που θα συμβάλουν στον τρόμο και την υποταγή των εκπαιδευτικών στα σχολεία με τον πέλεκυ πάνω και από το δικό τους κεφάλι με την αξιολόγηση τους από την ιεραρχία.

Μεγάλες ήταν και οι συγκεντρώσεις των συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις στάσεις εργασίας και τις συγκεντρώσεις αποκλεισμού των χώρων των σεμιναρίων.

Αυτή η μάχη μας αφορά όλους. - τα σεμινάρια ∆Ε ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ –

η αξιολόγηση δεν θα  ξεκινήσει ούτε τον Σεπτέμβριο, ούτε ποτέ.

Άφησαν την Αττική τελευταία στο χορό των σεμιναρίων καθώς έλπιζαν σε καλύτερα αποτελέσματα στην επαρχία.  Καθοριστικής σημασίας είναι η αύξηση των επιμορφωτών με “επιμορφώσεις” των δύο πρωινών  έτσι ώστε   να πετύχουν  μεγάλη διασπορά στα κέντρα και να εμποδίσουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις αλληλέγγυων εκπαιδευτικών.

Οι προγραμματισμοί και οι αλλεπάλληλες ακυρώσεις των σεμιναρίων την προηγούμενη εβδομάδα, το

κράτημα “εφτασφράγιστου” μυστικού για το χρόνο και τον τόπο των σεμιναρίων και η προσπάθεια

αιφνιδιασμού δε θα τους σώσει – τα σεμινάρια θα τα ακυρώσουμε.

-  Καλούμε όλους τους συναδέλφους ∆/ντές να σταθούν με τη μεριά του κλάδου και των συναδέλφων, να δηλώσουν απεργοί στη 48ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η ∆ΟΕ (όπως έκαναν οι συνάδελφοί τους σε όλη τη χώρα) και να μην περάσουν το κατώφλι των σεμιναρίων.

-  Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στους χώρους των σεμιναρίων. Η επιτυχία της μάχης για την ακύρωσή των σεμιναρίων είναι υπόθεση όλων μας.

-  Υπάρχει προκηρυγμένη 3ωρη στάση εργασίας από τη ∆ΟΕ και το σύλλογο, εάν χρειαστεί να κάνουν χρήση οι συνάδελφοι σε περίπτωση συγκεκριμένου έργου που τους έχει ανατεθεί δεδομένου ότι δεν έχουμε τους μαθητές στο σχολείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η κρίσιμη μέρα είναι η Δευτέρα, όπου τα σεμινάρια γίνονται παράλληλα σε Κερατσίνι και Ικόνιο, και θα πρέπει να μοιράσουμε τις δυνάμεις μας κατά τόπους. Οι συναδέλφισσες κι οι συνάδελφοι του Περάματος θα μεταβούν στο σχολείο του Ικονίου ενώ οι συναδέλφισσες κι οι συνάδελφοι του Κερατσινίου θα μεταβούν στο 3ο Δημ. Σχ. Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα 16 Ιούνη και Τρίτη 17 Ιουνίου στις 7.30π.μ.  βρισκόμαστε στην είσοδο του Δημ.  Σχ Ικονίου, Νίκης 61, πάνω από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Δευτέρα 16 Ιούνη και Τετάρτη 18 Ιούνη στις 7.30π.μ. βρισκόμαστε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου, Περίανδρου 2 και Υψηλάντου.

Καλούμε τις/ τους συναδέλφους Διευθυντές να μην προσέλθουν στα συγκεκριμένα σεμινάρια απεργώντας και συμμετέχοντας στην 48ωρη απεργία της ∆ΟΕ.

Καλούμε τις/ τους σχολικούς συμβούλους που θα επιμορφώσουν τους διευθυντές, να πράξουν το ίδιο και αυτοί, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση της ∆ΟΕ.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ  ΔΗΜ ΣΧ, ΣΤΙΣ 7.30π.μ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

                                                       για το δσ

alfavita.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syllipsi.jpg
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο
Η ανακοίνωση της ΔΟΕ για το περιστατικό – Τρίωρη στάση εργασίας αύριο για τους εκπαιδευτικούς
Συνελήφθησαν διευθυντής σχολείου και νηπιαγωγός μετά από μήνυση γονέα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ρόδο