Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Μαρούσι 14 – 6 – 2014

Αρ. Πρ. : 120

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5 

Τ.Κ.  15124 Μαρούσι

Τηλ. & Fax: 210 8020788

Πληροφορίες: κα Καββαδία Φ.

www.syllogosekpaideutikonpeamarousiou.gr

ΠΡΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  

Κοινοποίηση: Δ. Ο. Ε.

Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. (μέλη της Δ. Ο. Ε.)

Ακυρώνουμε τα σεμινάρια της αξιολόγησης

Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας: Δευτέρα 16/6 και Πέμπτη 19/6 στις 07:50 το πρωί στα παρακάτω σχολεία:

-   1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων,

-    3ο Δημοτικό  Σχολείο Αγίας Παρασκευής,

-    1ο Δημοτικό  Σχολείο Μελισσίων,

-    2ο & 11ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου,

-    2ο & 3ο Δημοτικά Σχολεία Χολαργού,

-    2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου,

-    8ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς,

-    1ο  Δημοτικό Σχολείο Πεύκης,

Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, ο μηχανισμός της διοίκησης τηλεφωνεί στους διευθυντές και τους καλεί τη Δευτέρα 16/6 στις 8 πμ. στα σεμινάρια της αξιολόγησης. Επιδιώκουν να οργανώσουν εν κρυπτώ και σε πολλά σημεία ταυτόχρονα σε όλη την Αττική τα σεμινάρια για να αξιοποιήσουν τον αιφνιδιασμό και να προκαλέσουν κατακερματισμό της αντίστασης. Καταγγέλλουμε το Δ/ντή Εκπ/σης Π. Ε. Β΄ Αθήνας, διότι μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερώσει γραπτώς τους Δ/ντές & Δ/ντριες των Δημ. Σχολείων της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας, αλλά με τηλεφωνικές ενημερώσεις προσπαθεί να καλέσει τους «επιμορφούμενους» στα σεμινάρια της ντροπής, με στόχο να μην το μάθουν οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί φοβούμενος τις αντιδράσεις μας που θα οδηγήσουν στην ακύρωση των σεμιναρίων.

Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα !!

Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά ακυρώνουμε τα σεμινάρια της ντροπής!!

Καλούμε :

-    Τους/τις διευθυντές/-ντριες του Συλλόγου μας, αυτή την κρίσιμη ώρα, να τιμήσουν τον τίτλο του μέλους του Συλλόγου και της ΔΟΕ και να συμμετάσχουν καθολικά στην απεργία της ΔΟΕ, απέχοντας από τα σεμινάρια της ντροπής. Η θέση τους είναι δίπλα στους συναδέλφους, μπροστά στις πύλες των σχολείων, στον αγώνα για να μην περάσει η αξιολόγηση. Η θέση τους είναι μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των διευθυντών όλης της χώρας που γύρισαν την πλάτη στα σεμινάρια της ντροπής όπου έγιναν. Ούτε ένας/μία  διευθυντής/ντρια να μην μπει στα σεμινάρια.

-    Τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων, στις 07:50 το πρωί μπροστά στις πύλες των σχολείων εκεί που διεξάγονται τα σεμινάρια τη Δευτέρα 16 – 6 – 2014 και την Πέμπτη 19 – 6 – 2014 στα παραπάνω σχολεία.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΟΕ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία για τους διευθυντές και τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις πρώτες ώρες του εργασιακού ωραρίου ώστε να καλυφθούν οι συνάδελφοι και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις ακύρωσης των σεμιναρίων.

Οι Σύλλογοι Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας σε συνεννόηση και με ενωτικό τρόπο όλοι μαζί παλεύουμε για την ακύρωση των σεμιναρίων της ντροπής. Έξω από κάθε Δημοτικό Σχολείο που είναι επιμορφωτικό κέντρο θα υπάρχει απεργιακή φρουρά οργανωμένη από τους Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας και καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν ενεργά στις απεργιακές φρουρές (στα συγκεκριμένα σημεία) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας διεξαγωγής των σεμιναρίων.

 Είμαστε αποφασισμένοι να μπλοκάρουμε και να ακυρώσουμε κάθε απόπειρα εφαρμογής των διαδικασιών της αξιολόγησης γιατί κρίνεται το μέλλον της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και της θέσης του εκπαιδευτικού σ’ αυτή.

Από αυτήν τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμία.

ΟΡΘΙΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ! Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!


ΘΕΜΑ:    «Οργάνωση των κινητοποιήσεων για την ακύρωση των σεμιναρίων των  Διευθυντών για την Αξιολόγηση».

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ. Σ. του συλλόγου μας για το θέμα της οργάνωσης της ακύρωσης των σεμιναρίων για την Αξιολόγηση αποφάσισε τα παρακάτω:

 Καλεί τους/τις Διευθυντές-ντριες των Δημοτικών Σχολείων να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που είναι προκηρυγμένη από τη ΔΟΕ για τη Δευτέρα 16/6/2014 και την Πέμπτη 19/6/2014,   ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα σεμινάρια.

Για τις/τους συναδέλφους Δ/ντές & Δ/ντριες που επιθυμούν να απεργήσουν και έχουν οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα μπορούν με απόφαση του Δ. Σ. και μετά από αίτησή τους να καλυφθούν οικονομικά για τις ημέρες της 48ωρης απεργίας.

Κηρύσσει επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας στο πλαίσιο της τρίωρης ανοιχτής στάσης εργασίας  της ΔΟΕ για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων τη Δευτέρα 16/6/2014 και την Πέμπτη 19/6/2014  08:00 π. μ. – 11:00 π. μ. και καλεί  τους εκπαιδευτικούς να ακυρώσουν  με την παρουσία τους μαζικά και δυναμικά τη διεξαγωγή των σεμιναρίων.

Ο Σύλλογος μας έχει αναλάβει την περιφρούρηση των 4 από τα 8 επιμορφωτικά κέντρα της Δ/νσης  Π. Ε. Β΄ Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό έξω από κάθε Δημοτικό Σχολείο που είναι επιμορφωτικό κέντρο θα υπάρχει απεργιακή φρουρά οργανωμένη από το Σύλλογό μας (στο 1ο Δημ. Σχ. Πεύκης σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. «Γ. Σεφέρης») και καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν ενεργά στις απεργιακές φρουρές.

Ραντεβού στα ακόλουθα σημεία:

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Μελισσίων συγκεντρώνονται στο επιμορφωτικό κέντρο του 1ου Δημ. Σχολείου Μελισσίων (Θερμοπυλών 4, Μελίσσια), ώρα 07.30 π. μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων του Αμαρουσίου συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 1ου Δημ. Σχολείου Βρηλισσίων (Φλωρίνης 24, Βριλήσσια), ώρα 07.30 π. μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης    συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 8ου Δημ. Σχολείου Κηφισιάς  ( Πελοποννήσου & Ναυπλίου, Κηφισιά), ώρα 07.30 π. μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Πεύκης συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 1ου Δημ. Σχολείου Πεύκης (Μικράς Ασίας & Ιωαννίνων, Πεύκη), ώρα 07.30 π. μ.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας Φωτεινή Καββαδία ( τηλ. επικοινωνίας 6955966492).

 Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Ας μετατρέψουμε  τις  συγκεντρώσεις στα επιμορφωτικά κέντρα σε γιορτή της Εκπαίδευσης. Συμμετέχουμε μαζικά, ενεργά και δημιουργικά. Εφοδιαζόμαστε με σφυρίχτρες, ντέφια, τυμπανάκια και όλη μας την αγωνιστική διάθεση!

Με δεδομένο ότι  η εφαρμογή της Αξιολόγησης οδηγεί στη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου  απευθύνουμε το κάλεσμά μας στις Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων, σε τοπικούς φορείς, σε κάθε ενεργό πολίτη.

Η Πρόεδρος

Φ. Καββαδία

Ο Γραμματέας

Γ. Κοκκινομηλιώτης

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα