Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ "Αλ. Δελμούζος"

ΠΑΛΛΗΝΗ 14/6/2014

ΑΠ:39

ΠΡΟΣ

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ - ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ( 11:ΟΟ- 14:ΟΟ ΜΜ.) ΣΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ. Σ. του συλλόγου μας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Σάββατο 14 Ιουνίου  με θέμα την οργάνωση της ακύρωσης των σεμιναρίων για την Αξιολόγηση αποφάσισε τα παρακάτω:

Καλεί τους/τις Διευθυντές-ντριες των Δημοτικών Σχολείων

·                     Να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που είναι προκηρυγμένη από τη ΔΟΕ για τη Δευτέρα 16/6 και την Πέμπτη 19/6,   ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα σεμινάρια.

·                     Αυτή την κρίσιμη ώρα, να τιμήσουν τον τίτλο του μέλους του Συλλόγου και της ΔΟΕ, να τιμήσουν τον τίτλο του δασκάλου και να συμμετέχουν καθολικά στην απεργία της ΔΟΕ, απέχοντας από τα σεμινάρια της ντροπής. Η θέση τους είναι δίπλα στους συναδέλφους, μπροστά στις πύλες των σχολείων, στον αγώνα, για να μην περάσει η αξιολόγηση. Η θέση τους είναι μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των διευθυντών όλης της χώρας που γύρισαν την πλάτη στα σεμινάρια της ντροπής όπου έγιναν ( Στη Λάρισα μόνο ένας Δ/ντής έλαβε μέρος στα σεμινάρια, στην Κρήτη κανείς κτλ). Ούτε ένας/μία Διευθυντής/ντρια να μην μπει στα σεμινάρια. Να σταθούν με τη μεριά του Κλάδου και των συναδέλφων, να δηλώσουν απεργοί τόσο τη Δευτέρα 16/6, πρώτη μέρα των σεμιναρίων όσο και την Πέμπτη 19/6 με βάση την απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ για τις μέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων

Καλεί τους συναδέλφους

·                     να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στους χώρους των σεμιναρίων. Η επιτυχία της μάχης για την ακύρωσή των σεμιναρίων είναι υπόθεση όλων μας. Σαν  κέντρα επιμόρφωσης έχουν οριστεί  για τα όρια του συλλόγου μας το 2ο Γλυκών  Νερών ,το 6ο Γέρακα  το 3ο Σπάτων και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

·                     Συγκεκριμένα καλούμε τους συναδέλφους  κάθε σχολείου στη συγκέντρωση στο κέντρο που έχει κληθεί ο Δ/ντής του.

·                     Στο πλαίσιο αυτό έξω από κάθε Δημοτικό Σχολείο που είναι επιμορφωτικό κέντρο θα υπάρχει περιφρούρηση οργανωμένη από το Σύλλογό μας και καλούμε τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν ενεργά.

·                     Σε κάθε  κέντρο θα υπάρχουν εκπρόσωποι του Δ.Σ.

Στην  προκηρυγμένη 3ωρη στάση εργασίας από τη ΔΟΕ, ο Σύλλογος προκηρύσσει και 3ωρη επιπλέον διευκολυντική στάση τη Δευτέρα, για τη συμμετοχή των  συναδέλφων στην τακτική Γ.Σ του συλλόγου (    11:οό- 14:οό μμ.) στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.

Συνάδελφοι τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και ώρα 7:30 το πρωί όλοι μαζί έξω από τα σχολεία –κέντρα επιμόρφωσης ντροπής -για να δηλώσουμε την δυναμική αντίδραση του κλάδου .

Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ   ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Το  Δ.Σ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα