Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Αιγάλεω

Αιγάλεω   13 / 6 / 2014

Αριθ. Πρωτ.: 28/A/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π. Ε.  ΑΙΓΑΛΕΩ

Ρ. Φεραίου 20

ΠΡΟΣ: - Δ.Σ της Δ.Ο.Ε, Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε, τα μέλη μας.

Δευτέρα 16 Ιούνη τα σεμινάρια της αξιολόγησης!!!  θα τα ματαιώσουμε!

    ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ!!! Μέσα στα μαύρα μεσημέρια, ο μηχανισμός της διοίκησης τηλεφωνεί στους διευθυντές και τους καλεί τη Δευτέρα 16/6 στις 8 πμ. στα σεμινάρια της αξιολόγησης. Όσοι απαρτίζουν και υπηρετούν το μηχανισμό της αξιολόγησης χωρίς ντροπή μιλάνε στο όνομα της εκπαίδευσης την ώρα που λειτουργούν στο σκοτάδι, ως τυφλοπόντικες και τροκτικά. Δεν αντιμετώπισαν ως εχθρό μόνο τους Σύλλογους των εκπαιδευτικών και τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους δ/ντές που καλούνται στην “επιμόρφωση” καθώς :

    Σε κάνεναν εκτός του μηχανισμού δεν εμπιστεύτηκαν το εφτασφράγιστο μυστικό και περίμεναν να κλείσουν τα σχολεία, να φύγουν οι εκπαιδευτικοί από τα σχολεία και να αρχίσουν να ενημερώνουν στα κινητά και στα σπίτια τους διευθυντές για το "σεμινάριο"!!! Δεν  εμπιστεύτηκαν ούτε για μια γραπτή πρόσκληση με τον τόπο διεξαγωγής, το θέμα και το πρόγραμμα, τον/τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες!!! Φυσικά η τηλεφωνική πρόσκληση σε σεμινάριο αποτελεί υπηρεσιακό ατόπημα και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για τους δ/ντές!!! Δε σεβάστηκαν βέβαια ούτε τις λειτουργίες του σχολείου και όλες τις εκρεμμότητες που πρέπει να ολοκληρωθούν στις 5 τελευταίες μέρες που απομένουν και χωρίς αιδώ επιβαρύνουν τα ήδη βεβαρυμένα σχολεία.                                                                                                           

     Είναι φανερό. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ!! Για αυτό επιδιώκουν να οργανώσουν εν κρυπτώ και σε πολλά σημεία ταυτόχρονα σε όλη την Αττική τα σεμινάρια για να αξιοποιήσουν τον αιφνιδιασμό και να προκαλέσουν κατακερματισμό της αντίστασης. Είναι γελασμένοι!! Δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί την οργή του κόσμου της εκπαίδευσης. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ!!! Καλούμε :

- Τους διευθυντές του Συλλόγου μας, αυτή την κρίσιμη ώρα, να τιμήσουν τον τίτλο του μέλους του Συλλόγου και της ΔΟΕ και να συμμετέχουν καθολικά στην απεργία της ΔΟΕ, απέχοντας από τα σεμινάρια της ντροπής. Η θέση τους είναι δίπλα στους συναδέλφους, μπροστά στις πύλες των σχολείων, στον αγώνα για να μην περάσει η αξιολόγηση. Η θέση τους είναι μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των διευθυντών όλης της χώρας που γύρισαν την πλάτη στα σεμινάρια της ντροπής όπου έγιναν. Ούτε ένας/μία  διευθυντής/ντρια να μην μπει στα σεμινάρια.

- Τους συναδέλφους/ισσες να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση για τη ματαίωση των σεμιναρίων, στις 7.30 π.μ το πρωί μπροστά στην πύλη του 3ου Δημ. Σχολείου Αιγάλεω (Θηβών και Ιερολοχιτών, απέναντι από το γήπεδο του Αιγάλεω) εκεί που διεξάγονται τα σεμινάρια. Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΟΕ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία για τους διευθυντές και τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις πρώτες ώρες του εργασιακού ωραρίου ώστε να καλυφθούν οι συνάδελφοι και να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις ακύρωσης των σεμιναρίων. Ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο την προγραμματισμένη εδώ και μέρες Τακτική Γενική Συνέλευση για την 83η Γ.Σ της ΔΟΕ (για το λόγο αυτό έχει κηρυχτεί διευκολυντική στάση εργασίας 11.00 π.μ - 2.00 μ.μ.)

- Καλούνται όσοι συνάδελφοι/ισσες θέλουν να βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης να πάρουν μέρος στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ του Συλλόγου που θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 15 Ιούνη, στις 7.00 μ.μ  στα γραφεία του Συλλόγου μας.

ΟΡΘΙΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ- Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ταξη
Σοκ σε σχολείο: Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Ο μαθητής κατέβαινε την ώρα του διαλείμματος μαζί με άλλους συμμαθητές του στο προαύλιο και, ενώ το κουτί βρίσκεται στο πλάι της κλίμακας σε ύψος...
Σοκ σε σχολείο: Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο