Thumbnail
Μετά τις επίμαχες δηλώσεις του Μ. Γλέζου 

Την κατηγορηματική άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ. επανέλαβε στην Ολομέλεια της Βουλής ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ν. Βούτσης. «Την Πομπηία στην οποία οδηγείτε τα πράγματα θα την χρεωθείτε μόνοι σας, όχι ο λαός, ούτε η Αριστερά», τόνισε.

«Γιατί μας κάνετε αυτή την πρόσκληση μέσα από τις χειραγωγημένες ειδήσεις και τα χειραγωγημένα κανάλια;», αναρωτήθηκε ο κ. Βούτσης και συνέχισε: «Είναι πρόσκληση για συνενοχή στο νεοφιλελεύθερο μονόδρομο και την κοινωνική εκμετάλλευση που οδηγεί στην καταστροφή την κοινωνία και τη χώρα».

«Μας καλείτε», πρόσθεσε, «να πάρουμε απόφαση ένα ιστορικό συμβιβασμό που οδηγεί σε μία τέτοια καταστροφή. Την απάντηση δεν την δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο λαός». 

«Την Πομπηία στην οποία οδηγείτε τα πράγματα θα την χρεωθείτε μόνοι σας, όχι ο λαός, ούτε η Αριστερά που είναι στην πρώτη για να ορθοποδήσει η χώρα», κατέληξε.

Νωρίτερα ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος υποστήριξε πως «αν η Ν.Δ. αλλάξει πολιτική δεν έχουμε αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε». 

Αναφερόμενος στην πρόταση «που μας ήρθε από τη Ν.Δ.», όπως είπε, ο κ. Γλέζος επεσήμανε πως η Ν.Δ. «αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της, γι’ αυτό ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να συγκυβερνήσει το ζενίθ με ο ναδίρ. Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού, θα σταματήσει να αρπάζει από το λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έχουμε αντίρρηση».

Πηγή: Ναυτεμπορική 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!