Thumbnail
ΣΥΝΕΚ Θεσσαλίας

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

           Οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις χαιρετίζουν τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους  στο ΑΠΥΣΔΕ  Θεσσαλίας την παράταξη των ΣΥΝΕΚ   ,φέρνοντάς τη στην πρώτη θέση( 29,64%).

         Οι εκπαιδευτικοί έστειλαν   ηχηρό μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής  και ταυτόχρονα μήνυμα Ανατροπής και Ελπίδας για το αύριο.

        Στο ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας οι  εκλεγμένοι αιρετοί μας θα συνεχίσουν  να λειτουργούν με τις αρχές της διαφάνειας, αντικειμενικότητα ,δικαιοσύνης  και θα βρεθούν  πάλι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των εργασιακών, διδακτικών ,δημοκρατικών  δικαιωμάτων συναδέλφων  σε συνεργασία με τα συνδικαλιστικά μας όργανα .

          Τη  βάρβαρη ,επικίνδυνη  και καταστροφική πολιτική που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΝΔ &ΠΑΣΟΚ  στην  εκπαίδευση και τη χώρα   μόνο με   ενωτικούς, μαζικούς  ,κοινωνικούς αγώνες   όλων  των  εργαζομένων  σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα  μπορούμε να την ανατρέψουμε.

                                                                        10/11/14

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολικό έτος 2024-2025: Πότε ανοίγουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα