Thumbnail
Δεν ανέφερε καν το όνομά του

Την ώρα που η υγεία του Νίκου Ρωμανού βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και με τον ίδιο να μην κάνει πίσω αν δεν δικαιωθεί που αυτό σημαίνει  και την απώλεια της ζωής του, ο πρωθυπουργός της χώρας χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του στην ομιλία του, μας υπενθύμισε ότι είναι καταδικασμένος σε 15 χρόνια φυλάκή  για ληστεία με καλάσνικοφ.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ομιλία του την Κυριακή για τον προυπολογισμό "Υμνήσατε έναν απεργό πείνας, αλλά ξεχάσατε ότι o νεαρός αυτός έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη για ληστεία με καλάσνικοφ". Τέτοιες δηλώσεις δείχνουν την επιλογή που έχει πάρει η κυβέρνηση για την ζωή του Νίκου Ρωμανού, ενώ την δευτέρα θα συναντηθεί με τους γονείς του ο Αντώνης Σαμαράς.

O Νίκος Ρωμανός διαφώνησε εξαρχής με αυτή την συνάντηση. Σε ιδιόχειρο σημείωμά του που είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταλαβαίνω την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος να συναντήσουν οι γονείς μου τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα