Thumbnail
Τραγωδία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας 60χρονης εκπαιδευτικού στη Βούλα, καθώς ακόμη δεν έχει εντοπισθεί ο ένας από τους γιους της, προκειμένου να εξεταστεί από τις αστυνομικές αρχές.
 

Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός άνδρας, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εντοπίσθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και έκτοτε έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες ανδρών της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στην περιοχή της Νεμέας προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη του νεαρού, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιτευχθεί μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής. Την ίδια ώρα, άνδρες της ασφάλειας κάνουν «φύλλο και φτερό» την κατοικία της οικογένειας στη Βούλα, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον επίσης εκπαιδευτικό σύζυγό της μέσα σε αποθήκη του υπογείου του σπιτιού. Η γυναίκα έφερε πάνω από 30 χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα και ήταν πεσμένη σε μία λίμνη αίματος, ενώ το μαχαίρι που εκτιμάται ότι χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε ακριβώς δίπλα της.

Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρέθηκαν στον χώρο για αυτοψία μαζί με τον ιατροδικαστή, που διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά, ενώ ο χρόνος θανάτου φαίνεται να είναι κοντά σε αυτόν του εντοπισμού.
Λίγο πριν από τον εντοπισμό της, γείτονες της άτυχης γυναίκας, είχαν δει τον 24χρονο γιο της να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της οικογένειας και να φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητας. Το αυτοκίνητο βρέθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας σε απομακρυσμένη περιοχή της Νεμέας, όπου εστιάζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο νεαρός, σύμφωνα με μαρτυρίες του περιβάλλοντος της οικογένειας, αντιμετώπιζεψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπισή τους.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι η είσοδος του σπιτιού δεν ήταν παραβιασμένη, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης και τα αντικείμενα του σπιτιού βρέθηκαν στη θέση τους, οι αστυνομικοί έχουν στρέψεις τις έρευνές τους προς τον κύκλο των γνωριμιών της, χωρίς εντούτοις να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη εκδοχή. Τόσο ο σύζυγος του θύματος που είναι επίσης εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, όσο και οι δυο άλλοι γιοι της οικογένειας έχουν ήδη καταθέσεις.

Στο μεταξύ αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς ακόμη δεν έχει απαντηθεί εάν το έγκλημα τελέστηκε στο υπόγειο της μεζονέτας ή το πτώμα μεταφέρθηκε εκεί από τον δράστη.


Κάνε εγγραφή στο newsletter στο Carrefour και κέρδισε 200€

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα