Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου τα Γυμνάσια και Λύκεια: Εξετάσεις, Εναρξη Μαθημάτων, Απουσίες, Εγγραφές, Μετεγγραφές, Επιλογή Μαθημάτων


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιούνιος, 2015 - 23:37 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας

Η Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, συνεργαζόμενη με τους φορείς της εκπαιδευτικής διαδικασίας, επιθυμεί να συμβάλει στην εύρυθμη και παιδαγωγικά αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου.

Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική συμβολή των εκπαιδευτικών, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Διευθυντή στην εκπαιδευτική διαδικασία, η Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ.Ε. συνιστά τον ετήσιο προγραμματισμό του σχολικού έτους ως ακολούθως: 

Κατεβάστε το έγγραφο σε .pdf και εδώ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη θέση του Γ.Γ του Υπ. Παιδείας

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr ο νέος γραμματέας του Υπ.Παιδείας έχει στο βιογραφικό του πλούσια εμπειριά από τον χώρο της Δευτεροβάθμιας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης