Thumbnail
Μία τελείως διαφορετική διάσταση

Μία τελείως διαφορετική διάσταση έδωσε στην υπόθεση που ταλαιπωρεί το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Α.Π.Θ. ο Πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη και αποκαλύπτοντας, αφενός ότι το μηνιαίο μίσθωμα του Α.Π.Θ. προς την Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου για το κτίριο της οδού Εγνατίας, όπου στεγάζεται το Τμήμα Δημοσιογράφιας, ανέρχεται στα 20.000 ευρώ και αφετέρου ότι Α.Π.Θ. και Ιερά Μονή βρίσκονται στα δικαστήρια, αφού η δεύτερη εξ’ αυτών δεν δέχθηκε να μειώσει το μίσθωμα, όπως ο Νόμος ορίζει.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μυλόπουλος εξήγησε: “Δεν είναι ότι δεν πληρώνουμε και είμαστε κακοπληρωτές, είναι ότι η Μονή δεν δέχθηκε να προσαρμοστεί στο Νόμο του κράτους και να μειώσει το ενοίκιο, έτσι λοιπόν και εμείς προσφύγαμε στα δικαστηρία. Περιμένουμε να βγει η απόφαση, η οποία ελπίζουμε ότι θα μας δικαιώσει, προκειμένου να μειωθεί αυτό το υψηλό ενοίκιο.

Εν τω μεταξύ όμως, επειδή καταλάβαμε ότι δεν έχει χαΐρι αυτή η ιστορία και δεν μπορούμε να παίζουμε με το μέλλον των σπουδών των παιδιών, ήδη έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία της προκήρυξης διαγωνισμού. Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός, σήμερα ανοίγουν οι φάκελοι, για να βρούμε ένα άλλο κτίριο, επίσης μέσα στην πόλη, το οποίο να ικανοποιεί τις ανάγκες μας και το οποίο να έχει πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα στον alpha965.gr

Πηγή: e-saloniki.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα