Thumbnail
Φαίνεται πως το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ήταν μόνο η αρχή των περίεργων ελέγχων που ασκούν ΕΟΦ και Δίωξη Ναρκωτικών. Πριν από λίγη ώρα, χτύπημα στην πόρτα τους δέχθηκαν και οι Γιατροί του Κόσμου, όπου ασκήθηκε έλεγχος κατόπιν καταγγελίας για «κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών».

Η έρευνα της Δίωξης δεν απέφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα, ανέγειρε ωστόσο πολλά ερωτηματικά – κι αυτό όχι μόνο γιατί είναι ο δεύτερος έλεγχος που ασκείται στους Γιατρούς του Κόσμου σε διάστημα λίγων ημερών, αλλά και γιατί αυτή τη φορά η καταγγελία ήταν επώνυμη.

«Και η Περιφέρεια ήρθε πριν από λίγες μέρες και μας έψαξε, αλλά τότε ήταν ανώνυμη η καταγγελία», αναφέρει στο koutipandoras.gr ο Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος της ΜΚΟ. «Αυτή τη φορά, όμως, μας είπαν ότι ο καταγγέλλων ανέφερε το όνομά του, το οποίο φυσικά αρνήθηκαν να μας αποκαλύψουν», συμπληρώνει.

Οι Γιατροί του Κόσμου έχουν στην κατοχή τους τις λεγόμενες «δίγραμμες» ουσίες, οι οποίες περιέχουν ναρκωτικά και χορηγούνται έπειτα από συνταγή ψυχιάτρου σε ψυχικά ασθενή άτομα, αποκλεισμένα από το Σύστημα Υγείας. Ο έλεγχος της Δίωξης κατάφερε να αποδείξει πως η χορήγηση και η φύλαξη των εν λόγω φαρμάκων γίνεται αυστηρότατα βάσει πρωτοκόλλου.
 
«Δεν είχαμε καμια αμφιβολία ότι δεν θα έβρισκαν κάτι», αναφέρει ο κ. Κανάκης. «Αλλά είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε ποιος είναι πίσω από την καταγγελία. Είχαμε πληροφορίες ότι η Περιφέρεια θα πήγαινε και στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Απ” ό,τι βλέπετε, είμαστε τα 2 ιατρεία που «ενοχλούν» περισσότερο κάποιους», καταλήγει.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα